Sajam u Beogradu

Naše preduzeće nedavno je prisustvovalo 46. Međunarodnom sajmu 2020. godine u Beogradu. Kao jedna od vodećih kompanija u regionu, naša prisutnost na ovom sajmu je bila od izuzetne važnosti kako bismo predstavili naše proizvode i usluge široj javnosti.

Naše preduzeće je osnovano 1987. godine kao mala zanatska radnja za proizvodnju hromirane galanterije za kupatila u Inđiji. Međutim, tokom godina, naša firma se razvila i proširila svoju delatnost. Od 2002. godine, osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja hromiranih dodataka za kupatila, ali smo se proširili i na druge proizvode u okviru kupatila. Danas naši kupci imaju priliku da izaberu iz širokog asortimana proizvoda, uključujući tu i kompletne kupatilske garniture.

Na sajmu naša kompanija je predstavila najnovije proizvode i usluge koje nudimo. Naš štand je bio dizajniran da bude privlačan i da privuče što više posetilaca. Bili smo ponosni da predstavimo naše proizvode koji su karakteristični po svom modernom dizajnu, visokom kvalitetu i funkcionalnosti.

Naši predstavnici su bili prisutni na štandu tokom trajanja sajma kako bi odgovorili na sva pitanja posetilaca. Imali smo priliku da razgovaramo sa kupcima, ali i sa drugim kompanijama u industriji i da razmenimo iskustva i znanje.

Sajam u Beogradu je bio uspešan za našu firmu, a mi smo izuzetno zahvalni našim kupcima i partnerima koji su nas posetili i podržali nas. Ovo je još jedan korak ka našem cilju da budemo lideri u industriji i da nastavimo da se razvijamo i rastemo u budućnosti

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.