O NAMA

Osnovani smo 1987. godine kao samostalna zanatska radnja za proizvodnju prohromske galanterije za kupatila u lndiji.

436k

Prodanih proizvoda

23%

Rast na tržištu

30+

Broj zaposlenih

7k

Broj klijenata

Naše preduzeće, osnovano 1987. godine, izraslo je od male zanatske radnje za proizvodnju prohromske galanterije za kupatila u Inđiji, do jedne od vodećih kompanija u regionu.

Od 2002. godine osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja prohromske opreme za kupatila, ali smo se proširili i našim kupcima ponudili siri asortiman proizvoda koji obuhvata: suve slivnike, tuš kanalice, podne rešetke, program za invalide, vrata za kadu i nadogradne elemente.

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, a naši dugogodišnji kupci su najbolji dokaz našeg kvaliteta i uspeha. Našim kupcima pružamo najbolju uslugu i proizvode najvišeg kvaliteta kako bi postigli njihovo potpuno zadovoljstvo.

Naši kupci mogu biti sigurni da kupuju proizvode visokog kvaliteta koji su izdržljivi, funkcionalni i estetski privlačni. Uvek se trudimo da budemo u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama kako bismo našim kupcima pružili najbolje proizvode i usluge. Nudimo širok asortiman proizvoda koji su prilagođeni svim potrebama i željama naših kupaca.

Naš proizvodni pogon i veleprodaja se nalaze u Inđiji, u ulici Milutina Milankovica br.15, gde nas možete posetiti svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Takođe imamo distributivnu mrežu koja nam omogućava da brzo i pouzdano isporučujemo naše proizvode širom regiona.

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, uključujući čvrsti i izdržljivi polipropilen (PP) i najkvalitetniji INOKS, što garantuje trajnost, funkcionalnost i estetski izgled naših proizvoda. Pored toga, naši stručnjaci pažljivo rade na svakom detalju proizvoda kako bi osigurali najviši nivo kvaliteta.

U našoj proizvodnji koristimo najnoviju tehnologiju i opremu kako bismo obezbedili efikasnost i brzu proizvodnju. Svi naši proizvodi prolaze kroz stroge procedure kontrole kvaliteta kako bi se osigurao najviši nivo kvaliteta i trajnosti.

Svi naši dodaci za kupatilo su dizajnirani i proizvedeni da zadovolje sve potrebe naših kupaca. Naši stručnjaci su uvek spremni da daju najbolji savet o proizvodima, prilagode ih potrebama i zahtevima naših kupaca i pruže sve potrebne informacije.

Reference

Naši klijenti su nam od najveće važnosti, a mi smo uvek spremni da posvetimo svu našu pažnju i trud kako bi njihova iskustva sa nama bila odlična. Sa ponosom možemo da kažemo da su naši klijenti veoma zadovoljni našim radom.

BOKA BAY

MONTENEGRO

Sajmovi

Kao deo naše poslovne strategije, aktivno učestvujemo na relevantnim sajmovima u našoj industriji. Na ovim događajima imamo priliku da predstavimo naše proizvode i usluge, kao i da razmenimo iskustva sa drugim kompanijama.

MosBuild 2019. Rusija

Kao jedan od najznačajnijih događaja u industriji gradnje i opremanja, sajam Mosbuild 2019. je bio izuzetna prilika za DB Metaleks da predstavi svoje najnovije proizvode

Pročitaj više »

Sajam u Beogradu

Naše preduzeće nedavno je prisustvovalo 46. Međunarodnom sajmu 2020. godine u Beogradu. Kao jedna od vodećih kompanija u regionu, naša prisutnost na ovom sajmu je

Pročitaj više »

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.