MosBuild 2019. Rusija

Kao jedan od najznačajnijih događaja u industriji gradnje i opremanja, sajam Mosbuild 2019. je bio izuzetna prilika za DB Metaleks da predstavi svoje najnovije proizvode i usluge svim posetiocima. Uz prisustvo preko 60% menadžmenta kompanija, sajam je bio odlična prilika da se naš brend predstavi najširem mogućem auditorijumu.

Tokom sajma, DB Metaleks je imao priliku da pokaže svoju ekspertizu u oblasti proizvodnje metalnih proizvoda i da predstavi svoje najnovije proizvode. Bili smo izuzetno zadovoljni odzivom posetilaca i njihovim pozitivnim reakcijama na naše proizvode.

Jedan od najvećih uspeha našeg prisustva na sajmu bilo je to što smo privukli pažnju mnogih ljudi koji su bili oduševljeni kvalitetom i izgledom naših proizvoda. Uz to, imali smo priliku da se sretnemo sa mnogim stručnjacima iz oblasti građevinarstva, arhitektima i dizajnerima, kao i da se upoznamo sa drugim vodećim kompanijama u industriji.

Predstavljanje naših proizvoda i usluga na sajmu Mosbuild je bilo izuzetno važno za nas. Kao vodeća kompanija u ovoj oblasti, mi smo svesni da je ključno da se redovno pojavljujemo na ovakvim događajima i da se povezujemo sa drugim stručnjacima i kompanijama u industriji.

Svojim prisustvom na sajmu Mosbuild 2019., DB Metaleks je pokazao da smo spremni da budemo glavni igrači u industriji gradnje i opremanja, kako na domaćem, tako i na globalnom nivou. Nastavićemo da se razvijamo i usavršavamo naše proizvode i usluge, kako bismo uvek mogli da zadovoljimo potrebe naših kupaca.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.